![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
oglądacie? lubicie? jaki jest Wasz ulubiony i dlaczego? jeśli nie oglądać to też napiszcie dlaczego
-------------------- www.imago-studio.pl
|
| malusia |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 329 Dołączył: 25-November 08 |
na dzień dzisiejszy oglądam jeden serial, Naznaczony.
ale rodzice wzięli sobie telewizję N i tam mają cały pakiet HBO.. aż się boję -------------------- kontaktuję się kolorowo :D
najlepszy wybór |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
na HBO to mogę Ci polecić "Wyposażonego", świetny serial
-------------------- www.imago-studio.pl
|
| kizia0 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 672 Dołączył: 13-January 10 |
Jeśli chodzi o seriale to gustuję głównie w japońskich dramach.
Moje ulubione tytuły to: -Hana Yori Dango (oraz koreańska adaptacja anime) -Litre no Namida (daje do myślenia) -200 pounds beauty (akurat koreańskie, ale baardzo mi sie spodobało -Hanazakari no Kimitachi e (jak zaczynasz oglądać drame to zacznij od tego!) -Zettai Kareshi (Chłopak Idealny ;)) -ToGetHer (z każdym odcinkiem coraz lepsze, jak narazie ma drugie miejsce na mojej liście -Panna Młoda i Ojciec -Jotei (Cesarzowa) Jak jest ktoś zainteresowany na jakiej stronie można to znaleść to prosze pisać ;) |
| anielka |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 676 Dołączył: 27-January 10 |
Teraz w miarę często oglądam dr House, a poza tym CSI Miami i NY
|
| timon |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 16 Nr użytkownika: 836 Dołączył: 7-March 11 |
Przyznaję oglądam seriale. Teraz głównie oglądam tylko jeden i jest to "Prosto w serce". Nie jest najlepszy ale da się oglądać. Mo je najlepsze seriale to "Grey's anatomy" w Polsce znany jako "Chirurdzy" i "Desperate housewife" w Polsce znany jako "Gotowe na wszystko".
|
| Kolik |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 49 Nr użytkownika: 758 Dołączył: 6-October 10 |
Gotowe na wszystko były moim ulubionym serialem. Chyba jedynym, który śledziłem od odcinka do odcinka w telewizji.
|
| mirandaa |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 871 Dołączył: 27-May 11 |
ja namiętnie oglądałam DR House, ale 7dma seria bardzo mnie rozczarowała...
|
| Chochlik |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 593 Dołączył: 17-June 09 |
strasznie wciągają i zabierają masę czasu któego zazwyczaj i brakuje, dlatego staram się nie oglądać, ale tak po cichu mówiąc - lubię straszliwie
|
| bakteria |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 1051 Dołączył: 9-November 11 |
House i Fringe. Choć House schodzi powoli na psy, mimo wszystko lubię ten serial. Fringe chyba w najnowszym sezonie dopiero się rozkręca, bo jest niesamowity.
-------------------- |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y