![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (4) [1] 2 3 ... Ostatnia » ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Mandarino |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 246 Dołączył: 17-July 08 |
Kiedyś byłam na takim forum, gdzie był taki temat i bardzo go lubiłam, dlatego mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe, jak tu też taki założę
Piszcie o waszysch smutkach w tym momencie, co was denerwuje, przytłacza, smuci itd. Więc może zacznę. - boli mnie brzuch - rodzice każą mi przeczytac "Lalkę", bo nie przezcytałam jak trzeba było - mój chłopak wyjadza na tydzień - mam maturę za niecały rok chyba tyle jak na teraz -------------------- ![]() Pieniądze szczęścia nie dają. Dają je dopiero zakupy. Marylin Monroe *** Bo z Tobą jakoś mi lepiej tu. =* |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Więc smuci mnie piosenka której słucham i wspomnienia które przywołuje.
-------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| _Princessa_ |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 243 Dołączył: 13-July 08 |
Jest mi smutno, bo kurczę wakacje mi strasznie szybko zlatują ;/
Jest mi smutno, bo znowu rozwaliłam mojego iPoda i nowego prędko nie dostanę. Jest mi smutno, bo mój kolega wyjeżdża do Anglii i pewnie się już nie zobaczymy. I jest mi smutno, bo kurcze nie mam z kim gadać xD. -------------------- ![]() |
| Mandarino |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 246 Dołączył: 17-July 08 |
- przytyłam i spodnie są na mnie ciasne
- boli mnie pięta, a raczej to coś co mi się na niej zrobiło - nie ma się w co ubrac na dzisiejsze ognisko -------------------- ![]() Pieniądze szczęścia nie dają. Dają je dopiero zakupy. Marylin Monroe *** Bo z Tobą jakoś mi lepiej tu. =* |
| _Princessa_ |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 243 Dołączył: 13-July 08 |
To chodź do mnie, pożyczę ci xP Moje wszystkie znajome, chyba odmówiły sobie wypraw do sklepów i zaczęły się schodzić do mnie po wszystkie ciuchy. I już mi czegoś brakuje i zastanawiam sie kto nie oddał.
A babcia mawiała: "Dobry zwyczaj, nie pożyczaj." -------------------- ![]() |
| Mandarino |
|
![]()
ooo dzięki =*
już sobie jakoś poradziłam xP smutno mi, bo on pojechał i nie będzie go tydzień -------------------- ![]() Pieniądze szczęścia nie dają. Dają je dopiero zakupy. Marylin Monroe *** Bo z Tobą jakoś mi lepiej tu. =* |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Jest mi smutno bo umieram z miłości.
Pierwszy raz w życiu. I płaczę 24 na dobę. |
| Tango1 |
|
||
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 114 Nr użytkownika: 258 Dołączył: 22-July 08 |
Nie umieraj Przeżyjesz i jeszcze nie raz sie zakochasz:) Smutno mi bo..... Wcale nie jest mi smutno -------------------- |
||
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
smutno mi bo chłopak któremu ufałam ( nie mój ex) chciał mnie wykorzystac....
w tym momencie boję się jakiegokolwiek kontaktu z facetem i tyle |
| _Princessa_ |
|
![]()
Smutno mi, bo kurde ktoś mi się podoba, a i tak nic z tego nie będzie niestety.
-------------------- ![]() |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Smutno mi bo On wkleił zdjęcie z jakaś dziewczyną na n-k.
Jak są przytuleni. |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
smutno mi bo czuje się samotna i czuję, że nie mam się komu wyżalić.
smutno mi bo straciłam zaufanie do innych ludzi przez co czuję że nie mogę się wyżalić. smutno mi bo zawsze gdy idę spać i gdy otwieram oczy widzę tylko jedno najgorsze wspomnienie. smutno mi bo dzisiaj zaczynam wątpić w męsko-damską przyjaźń. smutno mi bo musi być tak jak jest. ale cieszę się że założono ten temat ^^ bosche...zaczynam być jakąś pesymistką. |
| _Princessa_ |
|
![]()
Wing to tu się żal ;)).
-------------------- ![]() |
| Wing |
|
![]()
to co się wydarzyło to chyba zbyt osobiste ^^" z resztą..nie wiem czy bym potrafiłą się przyznać do tego co się stało w czwartek
|
| Lori |
|
![]()
Smutno mi bo jestem taka samotna.
Smutno mi, bo On się nie odezwał. Smutno mi, bo nie mogę o Nim zapomnieć. Smutno mi, bo mam już 16 lat, a nie mam chłopaka. Smutno mi bo zerwałam z Moim chłopakiem 2 tygodnie temu. Smutno mi bo Jemu nie było smutno. |
(4) [1] 2 3 ... Ostatnia » |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y