left popOrange logo_right

Reply to this topicStart new topicStart Poll

left > Suplementy. . . seperate right
Chochlik
Quote Post

Member
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 593

hej hej,
w wątkach mowa cały czas o dragach i narkotykach, a ja chciałam zapytać czy jesteście w pewien sposób uzależnieni, stosujecie nałogowo jakieś suplementy diety. Albo weszło Wam to po prostu naturalnie w sposób odzywiania.
Czas egzaminów, poprawy ocen rocznych etc. rozpowszechnione są wśród młodzieży narkotyki, a czy ktoś z Was próbował czegoś zdrowego i naturalnego co wspomaga Wasz umysł, a jednocześnie mu nie szkodzi, wręcz przeciwnie dodaje energii i nie powoduje uzależnienia. Ja przed maturą już zaczęłam stosować Plusssz Active. Odpowiada mi bo jest w formie napoju, nie trzeba łykać tych paskudnych tabletek. Ktoś z Was probował? Jakieś spostrzeżenia ?
PMEmail Poster
malusia
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 329

ja nie jestem uzależniona od Plusssza up, piję jednego dziennie z racji tego że nie zawsze jem odpowiednio. Przy wysiłku też lubię gasić pragnienie czymś zdrowym niż samą wodą.

--------------------
kontaktuję się kolorowo :D
najlepszy wybór
PMEmail Poster
Chochlik
Quote Post

Member
**

Nr użytkownika: 593

z podobnego założenia wychodzę. nalezy uzupełniac płyny a zawsze można to czynić w formie smaczniejszej niz woda, a Plusssz'ów do wyboru do koloru ;)

pytajac o uzaleznienie mialam na mysli, czy weszło to w nawyk jak czasami ludziom sie zdarza picie kawy.... :> ?
PMEmail Poster
MałySongo
Quote Post

Advanced Member

Nr użytkownika: 338

Ja jem białko prawie przez okrągły roczek. Ale to nie uzależnienie tylko świadomy wybór.

--------------------
PMEmail Poster
bossy
Quote Post

Newbie
*

Nr użytkownika: 991

Gdzieś ostatnio czytałam, że te witaminki Pluszzsą nieskuteczne, to znaczy że witaminki w nich zawarte są bardzo szybko wypłukiwane z organizmu , no i praktycznie przynoszą zerowy efekt.
Co do tego białka natomiast nie należy z nim przesadzać. Piszesz, że jesz białko przez cały rok, wszystko ok tylko nie należy przesadzać z jego racją dzienną. nadmierna ilość białko może niekorzystnie odbić się na naszej wątrobie.
PMEmail Poster
0 użytkownik(ów) czyta ten temat (0 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

[ Script Execution time: 0.0482 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Włączone ]

popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y