![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Chochlik |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 593 Dołączył: 17-June 09 |
hej hej,
w wątkach mowa cały czas o dragach i narkotykach, a ja chciałam zapytać czy jesteście w pewien sposób uzależnieni, stosujecie nałogowo jakieś suplementy diety. Albo weszło Wam to po prostu naturalnie w sposób odzywiania. Czas egzaminów, poprawy ocen rocznych etc. rozpowszechnione są wśród młodzieży narkotyki, a czy ktoś z Was próbował czegoś zdrowego i naturalnego co wspomaga Wasz umysł, a jednocześnie mu nie szkodzi, wręcz przeciwnie dodaje energii i nie powoduje uzależnienia. Ja przed maturą już zaczęłam stosować Plusssz Active. Odpowiada mi bo jest w formie napoju, nie trzeba łykać tych paskudnych tabletek. Ktoś z Was probował? Jakieś spostrzeżenia ? |
| malusia |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 329 Dołączył: 25-November 08 |
ja nie jestem uzależniona od Plusssza up, piję jednego dziennie z racji tego że nie zawsze jem odpowiednio. Przy wysiłku też lubię gasić pragnienie czymś zdrowym niż samą wodą.
-------------------- kontaktuję się kolorowo :D
najlepszy wybór |
| Chochlik |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 593 Dołączył: 17-June 09 |
z podobnego założenia wychodzę. nalezy uzupełniac płyny a zawsze można to czynić w formie smaczniejszej niz woda, a Plusssz'ów do wyboru do koloru ;)
pytajac o uzaleznienie mialam na mysli, czy weszło to w nawyk jak czasami ludziom sie zdarza picie kawy.... :> ? |
| MałySongo |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 338 Dołączył: 5-December 08 |
Ja jem białko prawie przez okrągły roczek. Ale to nie uzależnienie tylko świadomy wybór.
-------------------- |
| bossy |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 991 Dołączył: 7-September 11 |
Gdzieś ostatnio czytałam, że te witaminki Pluszzsą nieskuteczne, to znaczy że witaminki w nich zawarte są bardzo szybko wypłukiwane z organizmu , no i praktycznie przynoszą zerowy efekt.
Co do tego białka natomiast nie należy z nim przesadzać. Piszesz, że jesz białko przez cały rok, wszystko ok tylko nie należy przesadzać z jego racją dzienną. nadmierna ilość białko może niekorzystnie odbić się na naszej wątrobie. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y