![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
wolicie płaskie buty,glany,trampy czy może raczej jakąś szpilkę czy mini obcasik?;)
osobiście..chciałabym się utrzymać na obcasie czy na szpilce xD ale nie potrafię xD nie mam tego w nogach xD zero wyćwiczenia z resztą strasznie obcierają zazwyczaj takie buty ^^" więc adidasek jakiś,trampol albo jakieś klapeczki ;p osobiście zawsze marzyłam o japonkach..ale nie pasuje do mojego stylu zbytnio ^^" |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Ja tam chodzę w trampkach zazwyczaj.
Ale latem w klapkach albo na boso. Ale na szpilkach też umiem dobrze dosyć^^ |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
o..jaka zdolna dziewucha xD ja nie wiem jak mozna na tym utrzymać równowagę xD
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Początki były naprawdę trudne.
Chodziłam po całym domu z książką na głowie i w szpilkach i ciągle się potykałam. Ale po ok. 2 miesiącach sie nauczyłam. xD |
| Wing |
|
![]()
e..O___O 2 miechach? o nie..to nie dla mnie...xDDD ja tyle nie wycierpie dla butów..stopy będa mnie boleć i głowa od książek XDDDD
|
| Lori |
|
![]()
Tak, bo miałam bal gimnazjalny i kupiłam sobie do sukienki szpilki.
I musiałam nauczyć sie w nich chodzić. A na balu i tak po ok. 2 godzinach ściągnęłam buty i tańczyłam na boso. Tylko, ze tam wszystkie dziewczyny miały szpilki i ciągle jakaś mi się wbijała w stopę ^^xD No cóż. |
| Shatine |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 91 Nr użytkownika: 50 Dołączył: 10-January 08 |
Adidasy.
Ogólnie buty na płaskim. |
| Wing |
|
![]()
ja na balu gima miałam malutki obcasik..i ślicznie wyglądałam z resztą mam fotki xD
|
| Lori |
|
![]()
No to wklejaj, pokazuj Nam ^^
! Pokaż Swoją Twarz !! xDD |
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
ja lubi płaskie buty i trochę glany .
Inne mnie uwierają i ich nie lubię |
| Wing |
|
![]()
już wkleiłam Lori xD
no dziewuchy,płaskie buty rządzą;) |
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Czasem chodze na obcasie ale tylko kiedy juz wyjątkowo muszę. Jestem wysoka i nawet na płaskim zwykle wyższa od większości znajomych i właśnie dlatego nie nosze nic podwyższającego mnie, czuję się wtedy jak żyrafa. A szkoda bo bardzo lubię obcasiki, no ale skoro się nie da.
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| Ashande |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 231 Nr użytkownika: 93 Dołączył: 9-April 08 |
Ja jakoś nie lubię obcasów, o wiele bardziej przypadaja mi do gustu płaskie
Może dlatego, że podobnie jak Zorra jestem wysoka, a nie lubie czuć się jak olbrzym ;] Najlepiej to właśnie adidasy, bądź japonki. Może się skusze na glany, chociaż nie wiem^^ |
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
ja tam nie lubie japonek bo zawsze boli mnie palec
|
| Wing |
|
![]()
ja w tym roku kupi.lam swoje 1 japonki..horror xD moja sis generalnie rozwaliła swoje japonki swoim mocnym chodem w ciagu 3 tygodni..heh..a drogie w miare były xD ale ja sobie optarłam stope...i jak za długo w nich chodze to mnie między palcami boli...to trochę irytujące ale koffciam ajponki :3
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y