![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Macie jakieś dobre , ciekawe lub śmieszne teksty na poderwanie dziewczyny ?
Oto jedne z zabawniejszych i fajniejszych które znalazłem na necie: On: cześć, mój kolega, ten w niebieskiej koszulce, chciałby z Tobą zatańczyć, ale się wstydzi. Ona: na jego miejscu też bym się wstydziła! ;) "Gydyby Ci wystawała metka to napewno byłoby na niej napisane "Made in heaven"".... on - wyglansowane buty, pod krawatem, patrzy jej glęboko w oczy mglistym spojrzeniem i pyta: wykurwisz densa mała? K:Hej mała !! C:Mała to jest Twoja pała,a ja jestem niska K: To Bierz śmiało do pyska : -czee, skąd jesteś ? - z mężem. ONA: laska? ON: czemu nie ONA: pytam czy masz dziewczyne |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Jezu jakie beznadziejne ^^
|
| Ashande |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 231 Nr użytkownika: 93 Dołączył: 9-April 08 |
Tak apropo podrywu http://youtube.com/watch?v=bPjLxPD2Fi4
O.o |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Gdzieś slyszałem taki:
On: Złodziejka Ona: Co? On: Właśnie skradłaś mi moje serce -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Banialuki |
|
||
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Właśnie na ogół tekst którym bajerujemy jest beznadziejny. Jak się bardzo stara to niezawsze dobrze wychodzi |
||
| ghosti |
|
![]()
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 77 Nr użytkownika: 1 Dołączył: 5-June 07 |
- Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść obok ciebie jeszcze raz?
- Możesz przejść jeszcze raz, ale tym razem już się nie zatrzymuj.. Mój (już na szczęście) ex wyjeżdżał na około 2 miesiące do pracy za granicę. Ostatnie spotkanie - pożegnanie, przytulamy się i takie tam, romantycznie się zrobiło i w końcu ja zadaję pytanie: Ja - Będziesz do mnie dzwonił? On - Ale o czym ja będę z Tobą rozmawiał? Dziewczyna wraca z imprezy organizowanej na terenach leśnych, noc, czyste niebo. Odprowadza ja zapoznany na owej imprezie facet. Ona chcac jakos utrzymywac rozmowę zagaduje - Piekne niebo, duzo migoczących gwiazd - No, w pizdziec. ROmanyczny nastroj minął rownie szybko jak sie pojawil ;] W autobusie. Tłok, mniej więcej pośrodku autobusu stoi sobie tzw. "karczek", miłośnik 4-oryginalnych-pasków-prosto-ze-stadionu, z twarzy niezbyt grzeszący inteligencją. Na przystanku wchodzi lasia i staje niedaleko "karczka". Widać, że koleś myśli nad tekstem na podryw... Myśli i myśli... Czacha mu paruje... Widać, że to będzie coś niebanalnego... W końcu zagaja: "jedzie się, k...a!" raz z kumplem na przystanku stoimy i zaden z nas nie ma zegarka. kumpel podchodzi do laski i pyta: - Wiesz moze ktora godzina? - Slabo zagadujesz. Ja i moje Kochanie w łóżku...On zmęczony po cięzkim dniu, a mi się zbiera na amorki - Kochanie, a kochasz ty mnie jeszcze tak troszkę? - No po co pytasz jak wiesz ze tak - Oj no bo my kobiety lubimy to słyszeć...A mocno mnie kochasz? - Bardzo mocno - No to udowodnij mi to - Jak? Mam lecieć w środku nocy po kwiaty? - No nie musisz... Jest 22 i dobrze wiesz cfaniaku że kwiaciarnie i tak już pozamykane...Ale możesz mi za to dać "dowód miłości" A on na to: Nie kombinuj. Wiesz że jestem zjebany. Więc jedyny dowód jaki mogę ci dziś dać to dowód osobisty. Weź sobie. Mam w kieszeni w spodniach. W szkole na przerwie.Kolega wyjmuje z kieszeni kasztana i rzuca obok fajnej laski, potem podchodzi do niej i sie pyta:"To twoj kasztan?" Wiecej tutaj: http://autentyki.pl/podrywacze/ -------------------- For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Myślę, że faceci za bardzo się przejmują takimi tekstami.
Najlepiej bez żadnych przygotowań podejść do dziewczyny i zacząć gadać o jakichś głupotach. Wiecie jak ja poznałam mojego ex? Haha,ale się nie śmiejcie. Byłam z koleżankami w mieście i jak zawsze nie zachowywałam się normalnie. Stwierdziłam, że do każdego napotkanego chłopak będę mówić,,Cześć,kocham Cię" I już "zaliczyłam" z 5, ale każdy sie tylko śmiał i mnie omijał(nie dziwię się xD). Aż nagle szedł jakiś i ja już zupełnie normalnie bez żadnego stresu powiedziałam,, Cześć, kocham Cię wiesz?" A On,,Wiem". Hhahaa. Nigdy nie zapomnę tego uczucia. Nie wiedziałam co powiedzieć, no bo nie myślałam, że ktoś potraktuje mnie normalnie. Było już całkiem ciemno, moje koleżanki schowały sie gdzieś za mną, a On podszedł do mnie, wyjął z kieszeni komórkę, i zaświecił mi wyświetlaczem przed twarzą i powiedział,,o, mogłabyś powtórzyć, to co przed chwilą powiedziałaś?" Hahaah i ja się zaczęłam śmiać jak jakaś idiotka(jak zwykle zresztą) no i On też się śmiał, aż w końcu moja przyjaciółka powiedziała do mnie,,To może weźmiesz od swojego wybranka numer telefonu?" I On mi dał. Hm i chodziliśmy ze sobą 7 miesięcy ^^ xD Wiem, że to bardzo romantyczne Nigdy tego nie zapomnę. ^^ |
| Banialuki |
|
![]()
Słyszałem o takich spontanicznych sytułacjach w stylu :
"- masz dziewczynę ? - nie. - to już masz" ale takie związki często bywają krótkie bo po prostu zaczyna się z marszu i nic się nie wie o tej drugiej osobie. A czasem wychodzi ,że kiepsko się do siebie pasuje , ale gdy się pozna i nie zrywa z byle głupoty potrafi to się przerodzić w prawdziwy związek A też mam ciekawą historię . |
| Lori |
|
![]()
Ale super ^^
Jakie to romantyczne xDD |
| Epitafium |
|
||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 179 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 31-May 08 |
Hahaha. To mnie rozwaliło. : D |
||
| GT2FF |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 55 Nr użytkownika: 178 Dołączył: 11-June 08 |
Oto jestem, jakie są Twoje pozostałe 2 życzenia?
ON: Twój ojciec jest złodziejem ONA: Dlaczego? ON: Bo ukradł wszystkie gwiazdy i skrył je w Twoich oczach... -------------------- |
| jared |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 20 Nr użytkownika: 278 Dołączył: 17-August 08 |
o nie.
takie teksty mnie rozwalają. kiedy mnie się spodoba jakaś dziewczyna to zaczynam z Nią na luzie gadać o jakiś tam pierdołach, jaka muzyka itp. Osobiście nie mógłbym powiedzieć nic z tych rzeczy które wyżej przeczytałem. |
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
fajne teksty.Moze któryś wypróbuje
|
| ghosti |
|
![]()
Administrator ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 77 Nr użytkownika: 1 Dołączył: 5-June 07 |
zapytac o opinie
jak dojsc do.. / gdzie tutaj mozna.., a potem mozesz rozmawiac o czym chcesz oryginalny komplement, ale bez przesady z nimi wymysl jakis problem i zapytaj o rade zapytaj o cos co robi lub o cos szczegolnego w jej wygladzie, tatuaz, kolczyk, whatever, wymysl cos, ty decydujesz i nie zaszkodzi dawka humoru najwazniejsze, nie ma sie czego obawiac nie dostaniesz w twarz, nie pokroja cie, nie ugotuja i nie zjedza, nie odpowie ci tez zebys spie.., jesli szukales mocnych wrazen to przykro mi, ale to sie nie uda. w najgorszym razie nie bedzie miala czasu, a i tak wygrales, bo podszedles do niej, inni nie mieli na tyle odwagi, zasada jest prosta jak nie bedziesz probowal, to nigdy nic nie zyskasz. pomysl co masz do stracenia, najzabawniejsze, ze nic i tak jej nie znasz! zapomni o tobie po kilku dniach, zreszta co cie obchodzi co pomysli o tobie osoba, ktorej pewnie nigdy ponownie nie spotkasz. jak nie podejdziesz to nic sie nie zmieni. pomysl teraz tak, co tracisz widzac dziewczyne, do ktorej nie podejdziesz, mhm moze szanse na sympatyczna znajomosc. myslisz, ze one maja lepsze rzeczy do roboty niz gadanie z toba, uwierz, nie maja i one naprawde nie sa takie straszne : ) -------------------- For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
|
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
nie no..w twarz to ja strzelam i jak czuję się zagrożona to moge zrobić wszystko xD
jeżeli chodzi o rozmowę to myśle że normalnie powinno się zacząc...tak jak kolega proponuje powyżej spytac o godzinę..o droge..zauważyc coś szczególnego i zapytac się o to..a jak minie dość długo czasu...np jakby dziewucha się przeszła kawałek z facetem i gadali tak że normalnie aż jej słów braknie to żeby ją zatkać facetm może walnac ten tekst z tymi gwiazdami...: p jak jest wrażliwa to się zarumieni i się zmiesza nieco a z tego co wiem faceci lubią gdy laski są bezradne xD |
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y