![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| Ewcia |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 139 Dołączył: 26-May 08 |
Szkoła się skończyła prawie miesiąc temu ale ja nie mogę przestać o nim myśleć. Jak chodziliśmy do szkoły to widziałam go prawie każdego dnia a teraz. W roku 2008/2009 nie wiem czy będę chodzić z nim do klasy. A jak nie to wszystko między nami "runie".Na to nie mam niestety wpływu czy będziemy chodzić do tej samej klasy.A jak tak.
Przed końcem roku prosił mnie o szczerą rozmowę tak z tego wynikało ale ja go unikałam bo się na niego obraziłam. Nawet we wakacje nie napisał do mnie ani nie zadzwonił Co robić? A jak na początku roku będzie chciał rozmawiać . |
| _Princessa_ |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 243 Dołączył: 13-July 08 |
Jeśli na początku roku będzie chciał rozmawiać - porozmawiaj. Jednak wygląda na to, że przez to obrażenie straciłaś szansę, aby usłyszeć od niego szczerą prawdę. W wakacje nie napisał, ani nie zadzwonił, bo albo już nie chce tego między wami, albo poczuł, że ci nie zależy. Sama zadzwoń xP Co ci szkodzi.
-------------------- ![]() |
| julkaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 4-July 08 |
Zgadzam sie z Princessą. Zadzwoń do niego i wtedy to nie będzie problem czy pójdziecie do tej samej klasy.
|
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
Własnie..też się zgadzam ;) jak nie bedzie chciał odebrać to mu napisz takiego esa żeby się z niego klucha zrobiła a faceci w tedy się poddają i sie skuszają na rozmowy ;)
|
| _Princessa_ |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 58 Nr użytkownika: 243 Dołączył: 13-July 08 |
Oj totalnie się poddają xDD.
| julkaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 4-July 08 |
xDD poczucie winy go złapie ;F
|
| _Princessa_ |
|
![]()
I dobrze, może jeszcze coś z tego będzie xD.
| justy$__ |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 244 Dołączył: 16-July 08 |
może jak Ci na nim zależy to TY napisz mu sms albo zadzwoń.... ?? hmm... kto wie może on ma ten sam problem co ty. ?
|
| karolinka90 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 208 Dołączył: 24-June 08 |
Spokojnie radzę Ci poczekać na początek nowego roku szkolnego i sama zobaczysz, czy chłopakowi zależy czy nie... Czasem niestety nie warto marnować czasu dla kogoś, komu specjalne na nas nie zależy. To wiem po sobie. Życzę powodzenia:)
|
| dzaha |
|
||
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
Zgadzam sie z tym |
||
| TomeQ152 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 56 Nr użytkownika: 282 Dołączył: 6-September 08 |
Pogadaj - wyjaśnij - i mów prawdę to powinno być najlepszym sposobem
-------------------- "Chciałem zmienić świat , ale Bóg nie dał mi kodu źródłowego"
|
| karolinaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 692 Dołączył: 28-March 10 |
ja myślę tak
nie zadzwonił do ciebie bo ty nie przyszłaś na rozmowę przypominam szczerą rozmowę a na pewno chciał ci powiedzieć coś ważnego i coś w tym stylu , myślał że go olałaś , nie lubisz go już , ale zadzwoń do niego umówcie się i ci to teraz powie |
| ankaget |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 814 Dołączył: 29-January 11 |
porozmawiaj z nim szczerze
-------------------- |
| malwinka12 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 837 Dołączył: 8-March 11 |
Ja też radzę Ci szczerą rozmowę..
-------------------- |
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y