![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| niemenka1234 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 933 Dołączył: 17-July 11 |
Tak jak w temacie . Tyle że mam prawie 15 lat . Jestem dziewczyną .
Mam kompleksy A tak , żylety . No to , od kilku dni się tnę , właściwie dzisiaj był 2 raz dopiero ( w nocy ) . Dobrze że jestem tu anonimowo , więc mogę pisać spokojnie . Tnę się ... Hmm ... Co tu dodać . Mam kilka blizn na rękach , ale tłumaczę się że to pies mnie drapał czy coś , a zresztą mało osób to zauważa . Na szczęście . Nie wiem co mam robić ... To nie są głębokie rany , tak mi się wydaje , tylko draśnięcia , ale bolą i to jak , da się żyć , ledwo z moimi problemami , kompleksami itp. Zaczęłam się ciąć , bo chłopak rzucił mnie ( i to przez sms ) O ja biedna . Hah . Nie wiem co mam robić , macie jakieś rady czy coś w tym stylu ? Właściwie to rozmawiałam o tym przez FACEBOOK'A z koleżanką ( zaufaną ) która chce być psychologiem , więc to się liczy . Macie pomysły , wasze ?? |
| Julka ;d |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Nr użytkownika: 1016 Dołączył: 28-September 11 |
Witaj.
Moim zdaniem nie masz prawdziwych problemów żeby się ciąć ;) To jest w twoim przypadku głupie |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y