![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Tango1 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 114 Nr użytkownika: 258 Dołączył: 22-July 08 |
Jaki masz styl? Co lubisz nosić? Jak sie ubierasz? Jak wyrażasz siebie? Macie pole do popisu Chwalcie się swoją indywidualnością i stylem
-------------------- |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Specjalnie z tłumu się nie wyróżniam, bojówki, t-shirt i można iść w miasto
Buty zależy od pory roku i od tego, co leży na wierzchu xD Zimą glany, latem coś lżejszego Zazwyczaj okulary na nosie, koraliki na szyi i słuchawki na uszach xD -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Trampki, dżinsy i obowiązkowo KORALE.
xD |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
uwa..a ja jestem emo pomieszane z punkiem >D wiem dziwnie brzmi ale prawda ;)
nie powiem co ogólnie nosze bo nosze wszystko co jest punk i emo więc po prostu..wszystko xD |
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
ulubione podkoszulki,rurki i fajne trampki a na lato luźna bluzka ,krótkie spodenki i nad wodę
|
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
W sumie nie wiem czy to można nazwać stylem. Generalnie ubieram się na czarno bo mam słabość do tego koloru. Do wszystkiego mi pasuje, zresztą lubię wszystko co ciemne, mam ciemna karnację i czarne włosy. Lubię też rózne czarne krzyże, wielkie, srebrne kolczyki, rękawiczki. A do tego wszystkiego motywy militarne, moro, kolory ziemi. Zimą dodatkowo chodze z wielkim, grubym, czarnym szalem na twarzy:) Lubie być de incognita.
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
a i jeszcze naszyjniki i branzoletki
|
| julkaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 4-July 08 |
Hmm..zazwyczaj czerń , fiolet
zdecydowane kolory trampy |
| dzaha |
|
![]()
mam slabosc do kolru niebieskiego ale wiekszosc moich ciuchuw to jaskrawy roz
|
| Smiley13 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 459 Dołączył: 7-March 09 |
CHmy....Ja wole raczej coś z dodatkami np fainy Top idodatki na lato japonki krutkie spodenki albo sukienką wzoruje się na London z filmu Niema to jak chottel i statek
|
| Edyta |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Nr użytkownika: 551 Dołączył: 15-May 09 |
Ja najlepiej czuje się w miniówie i t-shirt jakbym mogła to codziennie bym tak chodziła
|
| Paulina |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 8 Nr użytkownika: 605 Dołączył: 14-July 09 |
ja tam mam swój styl
Zazwyczaj noszę T-shirty z nadrukami (mój nowy nabytek: czarna bluzka z napisem "NIC NIE MUSZĘ"). Takie rzeczy oddają to, jaki mam nastrój. Do tego rurki, lub zwyczajne spodnie koloru khaki. Obowiązkowo trampki, kolczyki - gitary, okulary. To jest mój styl -------------------- Koniec wszystkiego to początek niczego..,
|
| Kasiulek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 19 Nr użytkownika: 39 Dołączył: 12-December 07 |
widzę, że bez trampek się nie obejdzie... ja lubie nosić zamiennie balerinki i duzo branzoletek. I reszta ubioru, podobnie jak wyżej
|
| itaka |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 22 Nr użytkownika: 622 Dołączył: 1-September 09 |
a ja uwielbiam biżuterie:) od kolczyków przez pierścionki, bransoletki aż po kolczyki do pępka:) przyciągają mój wzrok jak magnes ale lubię wyszukane kształty i wzory, często kupuję pojedyncze egzemplarze czyli robione przez artystów dzieła, których nie spotkam u nikogo:)
|
| ewunia24 |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 660 Dołączył: 2-December 09 |
ja też uwielbiam kolczyki, a zwłaszcza koła
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y