![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| Stella |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 21 Nr użytkownika: 165 Dołączył: 6-June 08 |
Jak jest z wami? Chodzicie na wagary i dlaczego? Wypowiadać się...
|
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
Wdg mnie nie warto chodzić na wagary... I tak zawsze to wyjdzie na jaw. Mozna przeciez w szkole spedzic dobrze czas ze znajomymi... Wiem to, mam dobre dośw. z różnymi głupimi pomysłami podczas lekcji
|
| Epitafium |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 179 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 31-May 08 |
Nie chodzę i nie chodziłam.
|
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Wiecie z tymi wagarami to różnie bywa . Tak ogólnie to lepiej jest czasem pójść na lekcje nieprzygotowanym i zarobić pałę niż z niej zwiać i stracić lekcje. Ale ja dość często wagarowałem (5-10godz w miesiącu średino) i nie miałem problemów w liceum. Jak to mawiał jeden z moich katechetów 'wszystko jest dla ludzi ale z umiarem' Jak już zwiewać to z luźnych lekcji niż z tego co się nie rozumie i nie lubi i nie rozumieć tego dalej.
|
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
Dokładnie, zgadzam sie... Ucieczka to nie jest dobre rozwiąznie, zwłaszcza z przedm. którego sie nie rozumie... Lepiej zostać
|
| Ita. |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 20 Nr użytkownika: 169 Dołączył: 7-June 08 |
W piątki muszę czekać dwie godziny do w-f-ów i dlatego często się z nich urywam. W innych przypadkach wolę nie.
-------------------- shut up, kittens.
|
| misiulk@ |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 176 Dołączył: 10-June 08 |
Jeszcze nigdy nie byłam na wagarach..i pewnie nie pójde .Nie czuje takiej potrzeby
|
| kinia78 |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 205 Dołączył: 23-June 08 |
oj wagary xD nieodlaczna czesc mojego zycia
ogolnie to nie wyobrazam sobie tygodnia bez wagarow ostatnio urywalam sie praktycznie codziennie i spotykalam z moim chlopakiem |
| julkaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 82 Nr użytkownika: 229 Dołączył: 4-July 08 |
Mi się zdarzaa ale niezbyt często ;D
Tylko , ze zawsze mam taki niefart że spotkam jakiegoś nauczyciela |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
wagaruję tylko w ostatnie tygodnie szkoły, wtedy, kiedy wszystko zaliczone i nic się już nie chce ; p
o, no i dość często zdarza mi się urywać z wf-u i religii ^^' -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| kurde. |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 29 Nr użytkownika: 228 Dołączył: 4-July 08 |
byłam może raz w życiu. jakoś niespecjalnie mi to potrzebne
|
| dzaha |
|
||
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
i mysle ze nie bede |
||
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Czasem się zdarzało, ale ogólnie pomimo że nienawidze szkoły całym sercem to staram się być na tych wszystkich beznadziejnych zajęciach. Tak jest jednak lepiej, nie robić sobie zaległości.
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
Wagary to normalna część życia każdego ucznia
W małych ilościach i dobrze przemyślane, na pewno nikomu nie sprawią przykrości xD -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
racja
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y