![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
| (2) [1] 2 ( Idź do pierwszego nieczytanego posta ) | ![]() ![]() ![]() |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
co tu tak pusto, nikt nie pisze? jakie macie plany na wakacje? w końcu to już niedługo
ja póki co byłam na weekend w Szwecji, na rejsie do Szwecji i z powrotem dokładniej, i chociaż było bosko, to na pewno na tym nie poprzestanę ;) -------------------- www.imago-studio.pl
|
| Frezja |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 42 Nr użytkownika: 700 Dołączył: 18-May 10 |
oj nie dziwię Ci się, że wybrałaś ten kraj. Skandynawia jest cudowna, ale niewiele osób miało okazje sie o tym przekonać. Mam wrazenie ze ludzie badziej preferują podróże do lądowych sąsiadów, a nie do tych zza morza, przez co nie wiedzą co tracą.
też byłam na rejcie płynęłam promem do Ystad , a Ty ? |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
też do Ystad
-------------------- www.imago-studio.pl
|
| Frezja |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 42 Nr użytkownika: 700 Dołączył: 18-May 10 |
oj cudo, zdziwiona bylam, bo pomimo faktu, że na ulicach Ystad odbywała sie para starych amerykanskich aut to czytosc byla zachowana. Chociaz dowiedzialam się plynac na promie, ze prawdziwe zycie w szwecji zaczyna się po północy, zatem pewnie trochę mnie minęło
niemniej prom Polonia nadrobił atrakcjami |
| dorota123 |
|
|
ojj tak, atrakcji nie brakowało...
moze pokażę dwie z nich - pokaz grupy tanecznej i pokaz barmański: ![]() ![]() ![]() ![]() i na koniec jeszcze stawiam Wam drinka ![]() -------------------- www.imago-studio.pl
|
| Frezja |
|
|
o matko
ale zdjęcia ! a tego drinka to ja poproszę teraz już na żywo <rozmarzona> oj a ja piłam drink typowo szwedzki tylko nazwy teraz nie mogę skojarzyć. :/ Wiem jedno - był mocny |
| dorota123 |
|
|
a ja kupiłam tacie Szwecką wódkę ;) zastanawiałam się jeszcze nad gruszkowym likierem, który bardzo polecali, ale jednak stanęło na bardziej męskim alkoholu ;)
a drinki w barze na promie były na prawdę pyszne, jeśli ktoś ma ochotę to niedługo są kolejne rejsy weekendowe: http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_...ejsy_weekendowe -------------------- www.imago-studio.pl
|
| Frezja |
|
|
ja krążyłam wśród półek i zdecydować się nie mogłam stwierdziłam, że jeśli nie znam smaku to ciężko podjąć decyzję, dlatego wyszłam ze sklepu i udałam się w stronę baru ;D
no i powiem szczerze ie łato było powrócić do sklepu Panowie barmani namawiali nie raz do złego ;) |
| dorota123 |
|
|
hahaha, ale jak się im oprzeć, skoro takie pyszne drinki robili ;)
dowiedziałam się też, ze są jednymi z najlepszych w Polsce w sztuce barmańskiej, mają kilka tytułów na swoim koncie -------------------- www.imago-studio.pl
|
| dorota123 |
|
|
jeśli ktoś jest ciekawy jak wygląda "życie na promie" to polecam filmiki: http://dziendobrytvn.plejada.pl/30,35852,n...osci_detal.html
http://www.youtube.com/watch?v=8Arq5nQFURc -------------------- www.imago-studio.pl
|
| Frezja |
|
|
kochana a 23 października śpiewać tam będzie Jay Delano !!
http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_...azda_jay_delano |
| dorota123 |
|
|
na facebooku zamieścili krótki filmik z występu ;)
a ja przy okazji znalazłam fajną ofertę, jarmarki w Kopenhadze, chętnie bym pojechała, był ktoś kiedyś? -------------------- www.imago-studio.pl
|
| Frezja |
|
|
"kolorowe jarmarki .. tra ta ta ta ta "? ;)
od razu mi się skojarzyło z Marylą Rudowicz, a tak poważnie te jarmarki z jakiej okazji ? |
| dosia |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 8 Nr użytkownika: 763 Dołączył: 27-October 10 |
Nam udało się zarezerwować rewelacyjny wyjazd --> http://www.lookoftravel.pl/oferta_5C00075C...heikh_inne.html To spełnienie naszych marzeń ;-)
|
| dorota123 |
|
||
|
świąteczne ;) podobno rewelacyjny klimat a czy ktoś się wybiera może na mistrzostwa świata w piłce ręcznej? -------------------- www.imago-studio.pl
|
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y