![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
Co sądzicie o tym, że ostatnio jakieś dziwne wirusy atakują? Była ptasia grypa, potem świńska, może jeszcze coś po drodze... teraz jakiś wirus zabija na Ukrainie
Boicie się wirusów? Chronicie się jakoś? -------------------- www.imago-studio.pl
|
| krystka |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 25 Nr użytkownika: 645 Dołączył: 18-October 09 |
Nie myślę o nich i nie boje się, większość to tylko komercja tak jak z tymi szczepionkami na te grypę.
|
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
byłam dziś z dzieckiem u lekarza i godzinę czekaliśmy, tyle ludzi, a lekarka i tak mówiła, że przy "epidemiach" jest ich kilka razy więcej i np. podczas nocnego dyżuru trzeba czasami przyjąć 100-120 pacjentów
-------------------- www.imago-studio.pl
|
| karolinaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 692 Dołączył: 28-March 10 |
. Ja się o nic nie boję , ostrzegali i prawie nikomu nic się nie stało
. mówią tak aby wszystkich nastarczyć , a nawet jeżeli była no to co . x . |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y