![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() |
| karolaa. |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 261 Dołączył: 23-July 08 |
Założyłam ten temat abyśmy mogli pisać o swoich złych wspomnieniach - czasem lepiej jest wyrzucić to z siebie.
|
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
Sposobem na złe wspomnienia są dobre chwile a nie wypisywanie swoich porażek czy upokorzeń ,żeby wszyscy mogli się z nich śmiać lub Ci współczuć .No chyba ,że już samemu się z tym pogodziło i się z tego śmieje.
|
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
ważne żeby być młodym duchem a nie wyglądem :3
ps.zazdroszcze ci...mnie nawet o dowód ani nic nie prosza -.- nawet moja siostra wzięła mnie do kosmetyczki bo se chciała przebić ucho ale musiała mieć osobe dorosłą i co?Winguś poszła i prosze bardszo..zero pytan ani nic tylko na siedzenie i ciach w ucho xD macie już jedno z moich wspomnień xD |
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Osobiście mam bardzo wiele przykrych wspomnień.
Jedno z Nich to zajęcie ostatniego miejsca w szkolnym Karaoke. "Śpiewałam" piosenkę Tokio Hotel ,,Rette mich". ... No comments |
| Banialuki |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 327 Nr użytkownika: 147 Dołączył: 29-May 08 |
dla mnie masz + za odwage ;]
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Eh. Dzięki, ale nawet nie wiesz, jakie to było straszne.
W mojej szkole jest ponad 1000 uczniów(To jest tylko Gimnazjum) i wszyscy cudowni chłopacy siedzieli na widowni i się ze mnie śmiali. x( Ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni ^^ |
| Zorra |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 275 Dołączył: 5-August 08 |
Ja mówiąc szczerze nie mam przykrych wspomnień. Wszystko co zrobiłam w życiu prędzej czy później miało jakiś pozytywny finał. Staram się nie przejmować drobnymi błędami, chwilami swobody. To przecież nic nie zmieni. Jedyne chwile, które były dla mnie naprawdę smutne to każdy raz kiedy opuszczam dom, żegnam się z przyjaciółmi, chodzę po moim mieście wiedząc że juz jutro będę w zupełnie innym miejscu, że znów będe musiała czekać, ale teraz już staram się o tym nie myśleć. Kiedyś zawsze wychodzi słońce, choćby było nie wiem jak źle i smutno.
-------------------- "me gusta ser una zorra"
|
| dzaha |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 106 Nr użytkownika: 274 Dołączył: 4-August 08 |
moim ZŁYM WSPOMNIENIEM BYŁO JAK MNIE PRZEZYWALI W SZKOLE ALE TO Z CZASEM przeszło
|
| karolinaa |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 44 Nr użytkownika: 692 Dołączył: 28-March 10 |
Szczerze to nie pamiętam zbyt wielu swoich przykrych wspomnień ale na pewno było ich bardzo dużo , moim przykrym wspomnieniem było przezywanie mnie w szkole ale potem wszyscy mnie polubili , zaczęli ze mną gadać , lecieli na mnie to było chyba od zerówki heh , teraz sama się śmieję bo z nimi wymyślasm fajne przezwiska i jest super normalnie
|
![]() |
![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y