![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| Stella |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 21 Nr użytkownika: 165 Dołączył: 6-June 08 |
Czego uczy wasz wychowaca/czyni?
Lubicie ją/jego? Ma dobry kontakt z klasą? |
| Dario1813 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 76 Nr użytkownika: 160 Dołączył: 2-June 08 |
Mnie uczy od biologii... Jest w porządku... Lubię ją... Jak narazie najlepsza z mojich wszystkich wychowawczyń... :P
|
| Ita. |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 20 Nr użytkownika: 169 Dołączył: 7-June 08 |
W tym roku szkolnym mi się wychowawczyni zmieniła. Pierwsza, która się wzięła i zawinęła uczyła geografii i była równą babką. Jak mamcia jakaś.
Ta, która przyszła, uczy rosyjskiego. I jest beznadziejna. Wiecznie ma pretensje o byle co i traktuje nas jak w przedszkolu. Albo nawet jeszcze gorzej. Bo nawet dzieci w przedszkolu mają jakąś swobodę. -------------------- shut up, kittens.
|
| Shatine |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 91 Nr użytkownika: 50 Dołączył: 10-January 08 |
Mnie uczy informatyki.
Fajna babka z niej. |
| free90 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 583 Nr użytkownika: 193 Dołączył: 17-June 08 |
W 1 klasie miałem okropnego wychowawcę, przychodził do szkoły na kacu, nie chciało mu się prowadzić lekcji i olewał nasze sprawy. Historii "uczył".
Wywalili go A teraz wzięła nas pod swoje skrzydła strasznie niemiła i dziwna pani od przedmiotów profilowanych. -------------------- Sto tysięcy dziewczyn chciało by być Paris Hilton
Sto tysięcy facetów chciało by być jej bielizną. Dla wielu takie marzenia to w życiu wszystko |
| Epitafium |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 179 Nr użytkownika: 152 Dołączył: 31-May 08 |
Moja wychowawczyni uczy matematyki.
Tak w zasadzie była w zastępstwie za polonistkę (która we wrześniu wraca z macierzyńskiego), ale udało nam się wywalczyć, aby owa polonistka NIE BYŁA naszą wychowawczynią, gdyż jej nie cierpimy z całego serca. xD Moja wychowawczyni jest młodą blondynką. xD Jest to jej pierwsze wychowawstwo, także nie ma doświadczenia zbyt dużego, co niestety widać. |
| Ashande |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 231 Nr użytkownika: 93 Dołączył: 9-April 08 |
Moja uczy historii i wosu, a jako wychowawczyni nawet fajna, tylko czasem taka dziwna trochę ;o
|
| TomeQ152 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 56 Nr użytkownika: 282 Dołączył: 6-September 08 |
Mój aktualny wychowawca to koleś co uczy mnie W-F - u , wporządku kolo , nie spinamy się z nim i jest loooz ; D
-------------------- "Chciałem zmienić świat , ale Bóg nie dał mi kodu źródłowego"
|
| Dziewczynka |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 13 Nr użytkownika: 349 Dołączył: 18-December 08 |
hehe a moja uczy religi
|
| Qasiorra |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 69 Nr użytkownika: 296 Dołączył: 30-October 08 |
Ja miałam zawsze wychowawczynie xD
Obecna uczy niemieckiego i nazywamy ją martwa xD -------------------- |
| Kochanka Szatana... <3 |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 414 Dołączył: 4-February 09 |
Moja wychowawczyni uczy mnie matematyki ... buuu...
To diabeł wcielony ... żyleta ... -------------------- (...) I wtedy ją pocałował
gdzie morze kończy się Jej usta słabe i blade I jego oczy nabiegły łzami Ostatni pocałunek był tak dawno Ostatni pocałunek Nie przypomina sobie więcej <3 <3 <3 :* |
| Smiley13 |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 34 Nr użytkownika: 459 Dołączył: 7-March 09 |
Moja wychowawczyni uczy mnie matematyki jest EXTRA zawsze nas broni i wogule jest E.X.T.R.A pisane Dużymi literami
|
| Olalla |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 564 Dołączył: 23-May 09 |
a moja uczy angielskiego. I co ciekawe jestem w gimanzjum, ona traktuje nas jak podstawówkę i twierdzi, że zachowujemy się jak liceum :]
|
| łasiczka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 36 Nr użytkownika: 1018 Dołączył: 30-September 11 |
W mojej AP Edukacji mam świetnego wychowawcę
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y