![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| malusia |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 88 Nr użytkownika: 329 Dołączył: 25-November 08 |
Czy dopada Was czasem zapalenie pęcherza? jak się leczycie? To okropna dolegliwość, która ma to d tego że lubi nawracać
ja ostatnio leczę się żurawiną w preparacie urinal. czysto zapobiegawczo aby jak przyjdą konkretne mrozy nie cierpieć znów. -------------------- kontaktuję się kolorowo :D
najlepszy wybór |
| Lari |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Nr użytkownika: 788 Dołączył: 8-December 10 |
Przede wszystkim - zostajesz w domu. Przy pęcherzu przynajmniej ja nie potrafię funkcjonować normalnie. Leczenie - nasiadówki + tabletki. Nie ma się co czarować jeśli nie polepsza się po 2 dniach to trzeba iść do lekarza po cipronex (czy jakoś tak). Warto też jeść duużo witaminy C, która zakwasza mocz i hamuje rozwój bakterii.
|
| mlodziezowaa |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 973 Dołączył: 9-August 11 |
Faktycznie dolegliwosc okropna
|
| Cichosza |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Nr użytkownika: 1134 Dołączył: 25-February 12 |
Oj wspolczuje, paskudna choroba, moja najlepsza przyjaciolka musi sie z tym ciagle borykac, nie wiem czym sie leczy ale wiem ze jest to lek na recepte, bo za kazdym razem musi chodzic do lekarza :/
|
| frotka |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 1149 Dołączył: 30-March 12 |
Na zapalenie pęcherza dobry jest furagin, ale on właśnie jest na recepte. Mialam zapalenie dwa razy w życiu, strasznie boli
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y