![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
ja w wieku 4 lat odgryzłam sobie język ale jest już ok
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
O MÓJ BOŻE!!!!!!!!!!!!!!!
I co?! Jesteś teraz bez języka?? ! Bleeeeeeeeeeeeeeeeee Ja miałam bardzo dużo przygód'. Np włożyłam sobie pestki od czereśni do nosa i nie mogłam wyjąć i musiałam do szpitala jechać ^^ Albo w mieście jak byłam z Mamą włożyłam głowę między takie metalowe pręty oddzielające fontannę i potem głowy wyjąć nie mogłam ^^ I cała ulica się zleciała . To było straszne. Na szczęście tego nie pamiętam zbyt dobrze, tylko z opowieści mojej Mutti, bo miałam wtedy niecałe 4 latka ^^ |
| juuuuuuuuuuuu |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 216 Nr użytkownika: 146 Dołączył: 28-May 08 |
mam jeyzk
-------------------- Człowiek jest po to, aby kochać. Jeżeli nie kocha - to nie żyje..
|
| Lori |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Przyjaciel Postów: 589 Nr użytkownika: 162 Dołączył: 4-June 08 |
Eee.
Aha ^^ |
| Wing |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 338 Nr użytkownika: 223 Dołączył: 2-July 08 |
ja mam zrabanych sąsiadów wiec mieliśmy pojeba** pomysły xD
ja se raz włożyłam kawałek kartki od zeszytu do nosa a pozniej oddychac nie mogłam i po kilku dniach kartka przeszła mi do gardła i ją połknełam ..XDDD |
| Kochanka Szatana... <3 |
|
![]()
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 23 Nr użytkownika: 414 Dołączył: 4-February 09 |
Ojejjj... Winq hehhe
Ja jak byłam mała pojechałam na wakacje do babci na wieś i jak bawiłam się ze swoją kuzynką to walnęłam się w głowę [tam koło oka, gdzie są brwi] -------------------- (...) I wtedy ją pocałował
gdzie morze kończy się Jej usta słabe i blade I jego oczy nabiegły łzami Ostatni pocałunek był tak dawno Ostatni pocałunek Nie przypomina sobie więcej <3 <3 <3 :* |
| wacek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 12 Nr użytkownika: 689 Dołączył: 21-March 10 |
Przewrócił się na mniej wielki regał. Gdyby nie to, że trafiłem akurat na wgłębienie na półkę z książkami to bym nie żył.
-------------------- |
| Bober |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 10 Nr użytkownika: 785 Dołączył: 2-December 10 |
wacek to straszne!
Ja bawiłam się z siostrą w przeżucanie kawałka drewna nad altanką, okazało się, że był tam stary zardzewiały gwóźdź. Jak już się nam znudziło, zostawiłyśmy to na ziemi, 5 min później na niego wdepnęłam, utknął w kości, siostra musiała go wyrwać. Bolało!:( |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y