![]() |
| Forum Młodzieżowe :: Forum Dyskusyjne |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() ![]() ![]() |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
co robicie, żeby mieć zdrowe włosy? jakich używacie kosmetyków do pielęgnacji?
-------------------- www.imago-studio.pl
|
| malusia |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 329 Dołączył: 25-November 08 |
myję, pielęgnuję... ale czy dobrze nie wiem...
napewno nie prostuję włosów bo to dla mnie zabójstwo ale lubię mieć proste włosy ale to jest problem.. jak.. -------------------- kontaktuję się kolorowo :D
najlepszy wybór |
| dorota123 |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 151 Nr użytkownika: 412 Dołączył: 4-February 09 |
a próbowałas kosmetyków do prostowania? jest ich sporo na rynku i wcale nie są drogie
|
| Kasiulek |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 19 Nr użytkownika: 39 Dołączył: 12-December 07 |
dorotka ja próbowałam, ale niestety znacznie obciążają mi włosy... Pod koniec dnia wyglądaja jak bym ich z tydzień nie myła... niestety...
|
| ewunia24 |
|
![]()
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 7 Nr użytkownika: 660 Dołączył: 2-December 09 |
podobno dobre jest robienie maseczki z olejku rycynowego + 1 jajko + cytryna, efekty podobno błyskawiczny, a mieszankę należy trzymać na włosach ok. 5 minut. Już od jakiegoś czasu myślę o tym, muszę wstąpić do apteki po olejek i jeszcze w tym tygodniu postaram się wypróbować
|
| Nikozja |
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 15 Nr użytkownika: 856 Dołączył: 2-May 11 |
ja czasem płuczę po myciu włosy z wyciśniętym sokiem z 1 cytryny - troszkę je to rozjaśnia i nadaje bardzo fajny, zdrowy połysk
|
| dorota123 |
|
|
a co na łupież? polecacie coś? lepszy szampon z apteki czy najpierw próbować czegoś zwykłego?
|
| malusia |
|
![]()
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 83 Nr użytkownika: 329 Dołączył: 25-November 08 |
Ja kiedyś stosowałam nizoral ale nie widziałam dlugiego efekty, był ale szybko mijał.
Myślę, że najlepiej udać się do lekarza-dermatologa i on powinien doradzić lek a nie kosmetyk. Wiem, że jest taki szampon dostępny w aptece Pirolam się nazywa. Mam plan go wypróbować. -------------------- kontaktuję się kolorowo :D
najlepszy wybór |
| bossy |
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Nr użytkownika: 991 Dołączył: 7-September 11 |
Jakich szamponów używacie? Ja zawsze używałam Pantiprovi albo Fruktis ale ostatni dowiedziałam się od fryzjerki, że te szampony wcale nie regenerują włosów. Po ich zastosowaniu włosy przez pewien czas wyglądają lepiej ale to tylko optyczny efekt, dzięki zawartej w nich dużej ilości silikonu.
Oczywiście fryzjerka zaoferowała mi zakup szamponu, który naprawdę regeneruje włosy, ale ten szampon kosztował 50 zł. malutka buteleczka. No bez przesady nie będę tyle płacić za szampon. Znacie jakieś inne, tańsze i dobre szampony? |
| łasiczka |
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 36 Nr użytkownika: 1018 Dołączył: 30-September 11 |
Doskonałe porady znajdziesz na kursyurody.pl ;)
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
popOrange skin © 2005 Orange Pop Design, Skin by Chris Y